ГоловнаСуспільствоЖиття

У Севастополі запустили міський мобільний оператор "Севмобайл"

Тарифи регулюватиме міська "влада"

У Севастополі запустили міський мобільний оператор "Севмобайл"

В окупованому Криму заявили про початок роботи третього оператора мобільного зв'язку "Севмобайл".

Про це повідомляє "Интерфакс" з посиланням на прес-службу "уряду" Севастополя.

"За наявності конкуренції постачальники послуг покращуватимуть якість зв'язку і робитимуть тарифи доступними, борючись за споживача", - заявив "губернатор" Севастополя Сергій Мєняйло.

Він також зазначив, що тепер у місті виникне конкуренція у сфері послуг мобільного зв'язку. Регулювати тарифи "Севмобайл" буде міська влада.

"Власний оператор мобільного зв'язку - це ще одне джерело поповнення міської скарбниці. За минулий рік Севастополь переказав близько 400 млн рублів податків у Краснодарський край, де зареєстрована компанія "К-телеком". Зараз є можливість залишити ці гроші в місті", - заявив Мєняйло.

Нагадаємо, з 2014 року в Криму працював тільки один оператор - "К-телеком" (бренд Win-mobile), зареєстрований у Краснодарі. Він працював на частотах, які раніше належали "МТС-Україна". Власником компанії називають ліванця П'єра Мішеля Фаттуша, який є давнім партнером МТС у Вірменії.

Наприкінці січня 2016 року окупаційна адміністрація Криму запустила на базі конфіскованного обладнання "Київстару" другу мережу мобільного зв'язку - "Крымтелеком".

Українські мобільні оператори після анексії Криму на території півострова не працюють.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram