ГоловнаСуспільствоЖиття

Facebook ввів п'ять нових символів для позначення емоцій

Користувачі можуть висловити сміх, злість, смуток, здивування і любов, оцінюючи публікації

Facebook ввів п'ять нових символів для позначення емоцій

Соціальна мережа Facebook розширює функціонал кнопки "Мені подобається", дозволивши користувачам вказувати, які саме емоції у них викликає пост, повідомляє ВВС.

Тепер при утриманні кнопки "Мені подобається" користувачі можуть вибрати одну з п'яти емоційних реакцій. Для оцінки публікацій і вираження почуттів користувачам мережі пропонуються символічне сердечко, а також сміється, плаче, здивована і сердита фізіономії.

Нова функція кілька місяців тестувалася в Іспанії та Ірландії, а тепер доступна й іншим користувачам.

Раніше засновник Facebook Марк Цукерберг також говорив, що компанія розглядає можливість появи кнопки "Мені не подобається", проте в підсумку від цих планів було вирішено відмовитися через побоювання, що негативних відгуків може виявитися непропорційно багато.

Добова аудиторія соціальної мережі Facebook перевищує мільярд осіб. При цьому компанія ставить перед собою завдання збільшити це число до 2030 року до 50 млрд осіб.

Нагадаємо, на початку лютого віце-президент США Джозеф Байден обзавівся аккаунтом у соціальній мережі Facebook і опублікував на ній перший відеозапис, приурочивши реєстрацію в соцмережі до Всесвітнього дня боротьби проти раку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram