ГоловнаСуспільствоЖиття

Квитки на потяги з Києва в Одесу і Львів подорожчають з 27 березня

"Укрзалізниця" переводить два потяги в категорію "нічний експрес"

Квитки на потяги з Києва в Одесу і Львів подорожчають з 27 березня
Фото: Макс Требухов

Вартість квитка в поїзді №105 сполученням Київ-Одеса і поїзді №91 сполученням Київ-Львів значно зросте наприкінці березня, повідомляє Інтерфакс-Україна.

За інформацією прес-служби "Укрзалізниці", щоб поліпшити якість обслуговування пасажирів, вона з 27 березня 2016 року переводить поїзди №105/106 Одеса - Київ і №91/92 Київ - Львів в категорію "нічний експрес".

"Тож пасажири, які будуть подорожувати в цих поїздах з 27 березня, отримають покращений сервіс: у вагонах оновлений знімний м'який інвентар та постільну білизну. Обслуговувати мандрівників будуть висококваліфіковані бригади поїздів, які пройшли відповідний інструктаж для роботи в нічних експресах. У складі експресів курсуватимуть купейні й СВ-вагони, які експлуатуються щонайбільше 10 років", - повідомили в прес-службі.

"Укрзалізниця" зазначає, що у зв'язку зі зміною категорії поїздів дещо зміниться розклад їхнього руху, а також вартість проїзду. Зокрема вартість проїзду в купейному вагоні поїзда №91/92 Київ - Львів збільшиться на 153 грн, у поїзді №105/106 Одеса - Київ - на 174 грн.

Водночас ПАТ "Укрзалізниця" звертає увагу пасажирів, що на зазначених маршрутах залишаються поїзди, вартість проїзду в яких нижча, ніж у нічних експресах. Наприклад, на одеському напрямку, крім поїзда №105/106, курсує поїзд №147/148 Київ - Одеса, а також №93/94 Мінськ - Одеса. У зазначених потягах вартість проїзду не зміниться. Крім того, в цих поїздах до послуг пасажирів вагони плацкартного типу.

На львівському напрямку, крім поїзда №91/92 Київ - Львів, курсують загалом вісім поїздів, вартість проїзду в яких значно нижча.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram