ГоловнаСуспільствоЖиття

У Львові слідчі СБУ і ГПУ проводять обшук у будинку Бубенчика

Самого Бубенчика зараз немає вдома

У Львові слідчі СБУ і ГПУ проводять обшук у будинку Бубенчика
Иван Бубенчик. кадр из фильма

У Львові слідчі Служби безпеки та Генпрокуратури проводять обшук у будинку, де проживає герой фільму "Бранці" активіст Іван Бубенчик, який нібито вбив двох командирів спецпідрозділу "Беркут" під час Революції Гідності.

Про це повідомляє Hromadske.tv.

Самого Бубенчика зараз немає вдома. За словами слідчих, вони намагалися зв'язатися з ним, але той не виходить на зв'язок.

При цьому Бубенчик розповів журналістам, що він дійсно зараз перебуває не вдома і нічого про обшук не знає. Він також заявив, що не має претензій до слідчих, які, за словами його тещі, "поводяться коректно".

За словами Бубенчика, він не отримував запрошення прийти в Генпрокуратуру для надання свідчень. При цьому він оприлюднив копію ордера на обшук.

Фото: hromadske.tv

Фото: hromadske.tv

Нагадаємо, сайт Bird In Flight опублікував інтерв'ю з героєм документального фільму "Бранці", майданцівцем Іваном Бубенчиком, який начебто зізнався в убивстві командирів "Беркута" 20 лютого 2014 року. У публікації "Іван Бубенчик: "Я вбив їх у потилицю, це правда" розміщено інтерв'ю героя фільму, в якому він розповідає, як і чому стріляв.

Прем'єра "Бранців" у Києві відбулася 18 лютого - у річницю початку трагічних подій на Майдані.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram