ГоловнаСуспільствоЖиття

НАБУ висунула підозри чотирьом затриманим за підсумками рейду в Тернополі

Двох підозрюваних відправили під варту, ще двох - під домашній арешт

НАБУ висунула підозри чотирьом затриманим за підсумками рейду в Тернополі

За результатами обшуків, проведених у рамках гучної справи проти тернопільських правоохоронців, чотирьом особам було оголошено про підозру й обрано запобіжний захід.

Про це повідомляють на сайті НАБУ.

"Підозру у скоєнні корупційних правопорушень за ст. 368 Кримінального кодексу оголошено двом керівникам слідчих підрозділів Національної поліції Тернопільської області, одному з керівників місцевих органів прокуратури й адвокатові", - йдеться в повідомленні.

Також Солом'янський суд Києва задовольнив клопотання прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури взяти двох підозрюваних під варту терміном на два місяці, ще двох відправив під домашній арешт на 60 діб.

Правоохоронці перевіряють причетність інших посадових осіб Нацполіції та прокуратури Тернопільської області до вимагання. Тривають слідчі дії.

Нагадаємо, співробітники СБУ і НАБУ провели більш ніж 40 обшуків у прокуратурі Тернопільської області та Тернополя, а також в облуправлінні поліції. НАБУ повідомило, що слідчі дії проходять через вимагання $12 тис. хабара за припинення кримінального провадження.

Пізніше СБУ повідомила, що встановила особи 11 тернопільських правоохоронців, причетних до масштабної корупційної схеми.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram