ГоловнаСуспільствоЖиття

Засідання у справі Єрофєєва і Александрова перенесли на 15 березня

Перенесення пов'язане з неявкою в суд адвоката

Засідання у справі Єрофєєва і Александрова перенесли на 15 березня

Голосіївський районний суд Києва переніс розгляд справи військовослужбовців Головного розвідувального управління Генерального штабу Збройних сил Росії Євгена Єрофєєва і Олександра Александрова на 10:30 15 березня.

За словами адвоката Оксани Соколовської, перенесення пов'язане з неявкою в суд адвоката Юрія Грабовського, з яким вона не може вийти на зв'язок із 7 березня.

Прокурор військової прокуратури Олександр Климович зазначив, що Александров і Єрофєєв відмовилися від проведення засідання в режимі відеоконференції, тому правоохоронці забезпечили їхню доставку в суд.

Нагадаємо, попереднє засідання у справі російських спецпризначенців 3 березня перенесли через погрози нападу на конвой.

Україна звинувачує спецпризначенців у військовій діяльності, терористичній діяльності, незаконному перетині кордону, розвідці, диверсіях, а також у скоєнні теракту. внаслідок якого загинув сержант 92-ї бригади ЗСУ Вадим Пугачов. Під час судового засідання 10 листопада Александров і Єрофєєв відмовилися визнати свою провину.

У Росії тим часом закінчується суд над українкою Надією Савченко, яку звинувачують у вбивстві двох російських журналістів, замаху на вбивство ще одного і незаконному перетині кордону. Можливо, що українська влада спробує обміняти її на російських спецпризначенців.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram