ГоловнаСуспільствоЖиття

Суд взяв під варту на два місяці учасника стрілянини в Мукачевому

Жителю міста оголошено підозру в умисному вбивстві

Суд взяв під варту на два місяці учасника стрілянини в Мукачевому
Фото: zakarpattya.net.ua

За клопотанням прокурора суд взяв під варту терміном на 60 діб підозрюваного в скоєнні вбивства під час стрілянини в Мукачевому Закарпатської області.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

"За погодженням з прокурором Мукачівської місцевої прокуратури старший слідчий Мукачівського відділу поліції ГУ Національної поліції в Закарпатській області повідомив про підозру жителю міста Мукачево про те, що він підозрюється в скоєнні умисного вбивства (ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України)", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що своїми умисними насильницькими діями закарпатець завдав потерпілому тілесні ушкодження у вигляді вогнепального кульового поранення, в результаті чого поранений помер цього ж дня в реанімаційному відділенні Мукачівської центральної районної лікарні.

Тоді ж підозрюваний у скоєнні вбивства, за клопотанням прокурора, взятий під варту терміном на 60 діб.

Нагадаємо, 12 березня в Мукачевому відбувся збройний інцидент між групою молодих людей з вогнепальною зброєю і місцевим жителем, у якого була вибухівка.

За неофіційною інформацією правоохоронців, поранений учасник інциденту, який згодом помер у лікарні, фігурує в справах з наркоторгівлі і має прізвисько "Мучо".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram