ГоловнаСуспільствоЖиття

Діти Фірташа мають російське громадянство

Згідно з документами дружина Фірташа Лада також є громадянкою Росії

Діти Фірташа мають російське громадянство
Фото: Макс Левин

Діти олігарха Дмитра Фірташа Анна і Дмитро є громадянами Росії.

Про це йдеться в опублікованій структурі власності на сайті телеканалу, повідомляє espreso.tv.

Згідно з документами дружина Фірташа Лада також є громадянкою Росії. Інформація про них вказана у відомостях про пов'язаних осіб в структурі власності телеканалу.

Фото: espreso.tv

Також до пов'язаних осіб належать і дочка Фірташа від першого шлюбу, але громадянство у неї українське.

З погляду національних стандартів бухобліку, до пов'язаних сторін належать підприємства і фізичні особи (включаючи близьких членів їх сім'ї), які прямо чи непрямо контролюють підприємство або істотно впливають на його діяльність.

Нагадаємо, в кінці березня в інтерв'ю Bloomberg Дмитро Фірташ звинуватив США в тому, що Україна бідна.

Як повідомлялося, 18 березня пасинка Фірташа Сергія Калиновського суд відправив під домашній арешт терміном до 18 травня. Йому інкримінується скоєння злочину, передбаченого за статтями 345 ч. 2 (спричинення тілесних ушкоджень працівникові правоохоронного органу у зв'язку з виконанням ним службових обов'язків) та 286 ч. 3 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до загибелі декількох осіб) Кримінального кодексу України.

Аварія за участю Калиновського - молодшого сина нафтового бізнесмена Зиновія Калиновського і колишньої дружини бізнесмена Дмитра Фірташа Марії Фірташ - сталася в Києві 30 травня 2007 року. В результаті ДТП загинули двоє людей. Самого Калиновського тоді госпіталізували, але він втік з лікарні, після чого його оголосили в міжнародний розшук

29 вересня 2015 року Калиновського випадково затримали в Києві за порушення правил дорожнього руху. 3 березня 2016 року ГПУ направила до Шевченківського райсуду Києва обвинувальний акт щодо Калиновського.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram