ГоловнаСуспільствоЖиття

Кисельов заявив, що покинув "Інтер"

Журналіст пояснив це необхідністю зайнятися новим проектом у сфері незалежної політичної журналістики

 Кисельов заявив, що покинув  "Інтер"

Ведучий ток-шоу "Чорне дзеркало" на "Інтері" Євген Кисельов ввечері 15 квітня в прямому ефірі заявив, що покидає канал.

"У цій студії я сьогодні виступаю востаннє як ведучий телеканалу "Інтер", - сказав Кисельов на початку програми "Чорне дзеркало".

Російський журналіст, який багато років пропрацював в Україні, зазначив, що для виходу з "Інтера" у нього є "багато різних причин, але тут і зараз мені не хочеться говорити про це докладно".

"У мене назріла необхідність зайнятися новим проектом в сфері незалежної політичної журналістики, які я, на жаль, на "Інтері" реалізувати не можу", - підсумував він.

На сайті телеканалу повідомлень про вихід Євгена Кисельова немає.

Євген Кисельов з червня 2008 року працював головним редактором-консультантом телеканалу ТВі. З вересня 2009 року по грудень 2012 року вів суспільно-політичне ток-шоу "Велика політика" на телеканалі "Інтер". З 14 лютого по 2 жовтня 2013 працював керівником "Національної інформаційної системи" телеканалу "Інтер". З 9 червня по 29 вересня 2013 вів програму "Подробиці тижня" на "Інтері". З 2 жовтня 2013 року став штатним радником Бориса Краснянського - керуючого директора компанії Дмитра Фірташа Group DF.

Нагадаємо, 21 лютого громадянка РФ Столярова під час прямої трансляції супроводила сюжет про Небесну Сотню словами "Ну-ка давайте закінчувати цю х ****". Пізніше вона пояснила недільний інцидент технічною помилкою. Столярова раніше працювала на "Рен-ТВ", в її соцмережах після скандалу, що виник, знайшли антиукраїнські і антимайданівські записи. Журналістка назвала їх "робочою необхідністю".

24 лютого Служба безпеки України видворила з України Марію Столярову - креативного продюсера "Подробиць", яку звільнено напередодні" на телеканалі "Інтер".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram