ГоловнаСуспільствоЖиття

Гіркін заявив, що його розшукують за подвійне вбивство в Санкт-Петербурзі

Він називає замовником цієї справи помічника Путіна Владислава Суркова.

Гіркін заявив, що його розшукують за подвійне вбивство в Санкт-Петербурзі
Фото: infobiz.md

Колишній ватажок бойовиків на Сході України, так званий «міністр оборони» самопроголошеної «Донецької народної республіки» Ігор Гіркін (Стрелков) заявив, що «російська поліція» розшукує його за підозрою в подвійному вбивстві в Санкт-Петербурзі

Про це сам Гіркін написав на своїй сторінці Вконтакте.

"До моєї мами прийшли двоє "співробітників поліції" (так представилися) і заявили, що я (ні багато - ні мало) вбив у Санкт-Петербурзі 2 чоловік і на мене надійшла відповідна заява. З неї взяли письмові свідчення про те, що вона в цей час мене не бачила", - написав він.

Він також назвав «гумовими виробами» якогось Владислава Юрійовича і Ко, очевидно маючи на увазі помічника президента Росії Владислава Юрійовича Суркова, який курирує питання операції РФ на Донбасі та України загалом.

«Нешановні «гумові вироби» (Владислав Юрійович і Ко)! Не перевантажуйте себе організацією подібних гидот. На мене вони не подіють - я все одно буду робити те, що вважаю належним (і будь, що буде - всі ми смертні й уразливі) ... Я вже давно морально готовий до всього з вашого боку. Тільки потім, якщо що, не нарікайте на «толерантність», - додав Гіркін.

Нагадаємо, раніше Гіркін заявив, що українська армія без російської підтримки здатна знищити збройні сили бойовиків на Донбасі за три дні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram