ГоловнаСуспільствоЖиття

У Волинській області суд засудив убивцю дівчини до довічного ув'язнення

30-річний житель Ковеля вбив знайому через 300 грн боргу

У Волинській області суд засудив убивцю дівчини до довічного ув'язнення
Фото: Виталий Мирошниченко

Ковельський міськрайонний суд Волинської області засудив до довічного позбавлення волі з конфіскацією майна 30-річного жителя Ковеля за розбійний напад і вбивство 20-річної дівчини.

Про це інформує прес-служба прокуратури Волинської області.

"30 вересня 2015 року зловмисник, щоб не повертати своїй знайомій 300 гривень за взяті в неї для реалізації 3 футболки вартістю 100 гривень кожна і надалі заволодіти її особистими речами, обманом заманив жертву в прилеглу до вулиці Ватутіна у Ковелі лісосмугу і завдав їй 4 удари ножем, що призвело до смерті. Забравши мобільний телефон і ключі від квартири вбитої, чоловік пробрався в її квартиру і викрав нетбук. Усього він заволодів майном потерпілої на загальну суму 5,79 тис. грн", - ідеться в повідомленні.

Крім того, з убивці на користь потерпілого від злочину батька жертви стягнуть 500 тис. грн для відшкодування моральної шкоди та 5,7 тис. грн для відшкодування матеріальних збитків.

Нагадаємо, 6 січня 2016 року Апеляційний суд Києва визнав законним вирок про довічне ув'язнення для колишнього начальника департаменту зовнішнього спостереження МВС Олексія Пукача за вбивство журналіста Георгія Ґонґадзе.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram