ГоловнаСуспільствоЖиття

У Дніпропетровській області в рейсовому автобусі виявили гранатомет і боєприпаси

Раніше правоохоронці на автостанції Красноармійська затримали чоловіка, який збирався їхати цим рейсовим автобусом

У Дніпропетровській області в рейсовому автобусі виявили гранатомет і боєприпаси

У Дніпропетровській області в рейсовому автобусі "Красноармійськ-Дніпропетровськ" 2 травня правоохоронці виявили сумку з боєприпасами. Були виявлені гранати з запалами і гранатомет.

Про це в ефірі телеканалу 112 Україна повідомила старший інспектор управління превентивної діяльності ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області Людмила Труш.

"Учора близько 5-ї години вечора на блокпості біля села Андронівка співробітники поліції і СБУ зупинили автобус марки "Еталон". Під час перевірки салону автобуса біля задніх дверей було виявлено сумку зеленого кольору, в якій була зброя, а саме три гранати "Ф-1", сім корпусів гранат "РГД", 13 запалів до гранат, два механічні детонатори, три електричні детонатори, один підствольний гранатомет, дві підстовбурні гранати до нього. Як пояснив водій автобуса, 2 травня на автовокзалі в Красноармійську до невідомої йому людини, яка збиралася їхати саме цим рейсовим автобусом, підійшли співробітники військової служби правопорядку та після спілкування з ними останнього затримали. Найімовірніше, знайдена сумка належала саме йому", - розповіла інспектор.

Зазначають, відомості про інцидент внесені в ЄРДР за ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, 2 травня в Дніпропетровській області на автостанції Красноармійська затримали чоловіка, в якого виявили дві гранати РГД-5 і 10 запалів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram