ГоловнаСуспільствоЖиття

З України видворили "злодія в законі" на прізвисько "Вітя Тбіліський"

Під час спецоперації було затримано 12 осіб

З України видворили "злодія в законі" на прізвисько "Вітя Тбіліський"

У Дніпропетровську під час спецоперації співробітники правоохоронних органів затримали 12 кримінальних авторитетів.

Про це повідомив начальник головного управління Національної поліції у Донецькій області В'ячеслав Аброськін на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Днями поліція Донеччини передала інформацію своїм колегам у Дніпропетровськ, де мав відбутися великий "сходняк" злочинних "авторитетів" Донецької та Дніпропетровської областей. Приїхали "смотрящі" як з окупованої території, так і з підконтрольної Україні частини області. Мета - звіт про свою діяльність та плани на перспективу. Там, у Дніпропетровську, на "Хуторі" їх і "взяли". До речі, готельно-ресторанний комплекс "Хутір" пов'язують із дніпропетровським "авторитетом" "Умкою", - написав Аброськін.

За його словами, в результаті спецоперації було затримано "Вітю "Тбіліського", а також його спільників "Вігена Єреванського", "Арбуза" і "Мозга".

"Вітю "Тбіліського" вже видворено з України", - додав Аброськін.

Всього поліцейські затримали 12 осіб.

Фото: facebook.com/Vyacheslav.Abroskin

Також 3 травня в Маріуполі кримінальна поліція разом із підрозділами спецпризначення провела 10 обшуків у осіб, які зараховують себе до кримінальних авторитетів. У результаті було затримано вісьмох осіб, двох з них притягнуть до кримінальної відповідальності за зберігання наркотиків.

Нагадаємо, 12 квітня з України видворили "злодія в законі" на прізвисько "Рафік Єреванський".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram