ГоловнаСуспільствоЖиття

На Марші Миру у Слов'янську Королевську облили зеленкою

Атакований нардеп у супроводі охорони покинула міський парк

Під час урочистої ходи до Дня Перемоги над нацизмом жителі Слов'янська Донецької області облили депутата Наталію Королевську зеленкою, водою і обсипали борошном.

Про це повідомляє місцевий сайт 6262.com.uа.

Усі спроби охорони сховати Королевську за парасолями і своїми спинами не увінчалися успіхом.

На ходу зібралися кілька сотень жителів міста, які пройшли вулицями Маршем Миру. Українські прапори, портрети дідів, плакати і листівки "Жінки за мир" змішалися в натовпі. Біля входу в центральний парк колона неозброєним поглядом розділилася на два табори: одні кричали "Слава Україні", інші - "Миру-мир".

Біля літнього кінотеатру почалася бійка: Королевську облили водою, підключилася поліція, почалася паніка і крики. Потім в нардепа полетіла зеленка і борошно.

Під акомпанемент оркестру, який не дивлячись на конфлікт продовжував грати, колона намагалася рухатися далі. До Монументу Слави нардеп і охорона пробивалися вже насилу. На місці Королевська зустрілася з ветеранами.

Ситуація на святковому мітингу напружена. Унаслідок конфлікту одному з активістів розбили голову. Правоохоронці далі затримують людей, які порушують правопорядок.

Незважаючи на загострену ситуацію, свято триває. Біля Монумента Слави відбувся мітинг-реквієм, біля літнього кінотеатру грає оркестр і розгорнулася польова кухня.

Атакований нардеп Королевська в супроводі охорони покинула міський парк.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram