ГоловнаСуспільствоЖиття

Мама Савченко приїхала в Ростов, щоб привітати дочку з днем народження

Разом з нардепами і мамою Савченко консул України в Ростові Олександр Ковтун

Мама української льотчиці Надії Савченко, засудженої в Росії до 22 років ув'язнення, приїхала в російський Ростов-на-Дону разом з народними депутатами Андрієм Павловським і Валерієм Дубілем.

Про це Андрій Павловський повідомив у facebook.

"Нарешті, манівцями разом з Марією Іванівною і народним депутатом Валерієм Дубілем добиралися до Ростова ... Сподіваємося, що завтра мама Наді Савченко зможе привітати свою дочку з днем народження!", - написав Павловський.

Депутат додав, що по дорозі мама Савченко розповідала, як Надія гартувалася і перевіряла себе. Наприклад, на свій 22-й день народження вона стрибнула з Московського мосту.

Андрій Павловський також повідомив, що разом з нардепами і мамою Надії Савченко консул України в Ростові Олександр Ковтун.

Народному депутату України льотчиці Надії Савченко 11 травня виповнюється 35 років.

Нагадаємо, Донецький міський суд Ростовської області засудив українку Надію Савченко до 22 років колонії загального режиму, визнавши її винною у вбивстві, замаху на вбивство і незаконному перетині російського кордону.

Згідно з вироком, Савченко визнана винною за статтею 105 (вбивство), їй призначено покарання у вигляді 18 років позбавлення волі. За замах на вбивство - 10 років. За перетин кордону штраф 30 тисяч рублів. Остаточне покарання - 22 роки колонії загального режиму і штраф 30 тисяч рублів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram