ГоловнаСуспільствоЖиття

У Севастополі пояснили "фарбування" землі в колір трави до приїзду Медведєва

Комунальні служби провели гідропосів

У Севастополі пояснили "фарбування" землі в колір трави до приїзду Медведєва
Фото: iskra-sev.ru/

В окупованому Севастополі пояснили навіщо фарбували землю в колір трави перед приїздом до міста прем'єр-міністра РФ Дмитра Медведєва.

Як повідомляє новинний портал Искра, російський блогер Ілля Варламов зафіксував момент, коли комунальні служби займалися оформленням газону в районі Нахімовського училища.

"Фахівці провели гідропосів - так називається спосіб посіву насіння газонної трави за допомогою гідросівалки", - йдеться в повідомленні.

Пояснюючи технологію гідропосіву, севастопольський портал відзначає, що спочатку суміш виглядає, як рідка глина, а через три години створюється структура, яка захищає насіння від змиву дощем, видування вітром і поїдання птахами, а також перешкоджає ерозії ґрунту.

"Гідросівалка може обробити земельну ділянку складного рельєфу - укоси, виїмки, насипи, ділянки без рослинного ґрунту, де утруднений посів іншими способами. Вважається, що гідропосів є однією з найбільш технологічних і ефективних технологій для вирішення завдань із контролю ерозії, озеленення укосів, схилів, територій при будівництві, реконструкції доріг", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, в квітні на офіційному заході в Севастополі на екран вивели гімн РФ зі словами "Росія - божевільна наша держава".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram