ГоловнаСуспільствоЖиття

Стильний портативний кондиціонер Noria — нова розробка

Техніці пророкують велике майбутнє.

На відомому краудфандинговому майданчику Kickstarter з'явилася нова розробка американської компанії Likuma Labs - стильний переносний кондиціонер Noria. Техніці пророкують велике майбутнє. Але в продажу вона з'явиться щонайшвидше навесні 2017-го, як повідомляє Tehnik. А поки що радіємо попереднім замовленням і конкурентним перевагам новинки.

Американська компанія Likuma Labs представила нову ультрасучасну розробку - стильний портативний віконний кондиціонер Noria. Проект був опублікований на відомому краудфандинговому майданчику зі збору коштів Kickstarter.

На сьогодні можливе тільки передзамовлення новинки, вартість якої становить 299$. Відправляти замовлення почнуть тільки навесні 2017 року. Тому всім, хто планує провести спекотне літо в прохолоді, ми рекомендуємо перейти за посиланням http://tehnik.od.ua/kondicioner/ і подбати про свій комфорт найближчим часом.

Невідомо, чи знайде широке застосування цей винахід, але перспективи непогані. Розробники наголошують на тому, що цей кондиціонер створено повністю з думкою про людину. А що важливо для людини у використанні кліматичної техніки? Компактність, мінімум шуму, потужність, зручність і привабливість. Усе це є в новому Noria.

Дизайн винаходу вражає. Обтічні форми, мінімалістичні лінії, стильна чорна панель надають невеликому елегантному пристрою особливого шарму. Така деталь в інтер'єрі безсумнівно стане прикрасою.

Монтаж пристрою обіцяє бути простим і невигадливим. У комплекті з кондиціонером замовник отримає накладки для встановлення у віконний отвір. Облаштувати його можна буде як у пластиковому, так і дерев'яному вікні.

Управління технікою можливе через ручку термостата. Це єдина деталь на панелі. Крім того, можливе дистанційне керування через смартфон і додаток для iOS або Android.

Noria можна переносити з кімнати в кімнату, закриваючи місце його монтажу спеціальною накладкою. Можна зовсім зняти за зимовий період і заховати в шафу - вага 13,6 кг і габарити 45.7 х 38.1 х 12.7 см дозволяють це.

Потужність кондиціонера становить 5,000 БТЕ / год, чого достатньо, щоб охолодити приміщення площею 49 кв. м.

Окремої уваги вартий специфічний механізм охолодження. Апарат забирає повітря з вулиці і направляє його вгору до стелі, покращуючи вентиляцію в кімнаті. Так поліпшується мікроклімат у всьому приміщенні. А ризик захворіти від впливу прямого холодного потоку повітря зводиться до нуля.

Розробники обіцяють успіх Noria, називаючи його новим словом у портативній кліматичній техніці. Нашому ж покупцеві залишається тільки чекати на появу новинки, щоб відчути перераховані переваги і оцінити її унікальність.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram