ГоловнаСуспільствоЖиття

Харків'янин отримав 6 років ув'язнення за побиття євромайданівця

Під час судового розслідування обвинувачений своєї провини не визнавав.

Харків'янин отримав 6 років ув'язнення за побиття євромайданівця
Фото: mediaport.ua

У Харкові суд виніс вирок стосовно 38-річного місцевого жителя, обвинуваченого в побитті євромайданівця 13 квітня 2014 року. Суд призначив чоловікові покарання у вигляді 6 років позбавлення волі.

Про це інформує прес-служба прокуратури Харківської області.

Судовим слідством встановлено, що 13 квітня 2014 року під час масових заворушень засуджений побив активіста, який носив на одязі українські державні символи. Бійка сталася на сходах станції метро "Університет".

"Чоловік двічі вдарив ногою по тілу потерпілого. Потім іще декілька разів ударив євромайданівця по спині дерев'яною палицею, яку приніс зі собою. Зупинили зловмисника представники "Червоного хреста", які прибули на місце події для надання потерпілим медичної допомоги", - йдеться в повідомленні.

Як зазначають у прокуратурі, під час судового розслідування обвинувачений своєї провини не визнавав. Однак усі докази свідчили протилежне. Крім того, в судовому засіданні переглянули відеозаписи з місця події, на яких зафіксовано протиправні дії чоловіка.

Нагадаємо, 13 квітня 2014 року в Харкові біля пам'ятника Тарасові Шевченку кілька сотень людей із битами і георгіївськими стрічками напали на прихильників єдиної України. Постраждали щонайменше троє людей.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram