ГоловнаСуспільствоЖиття

Суд переніс засідання щодо продовження арешту Краснова

На слуханні планують розглянути клопотання про продовження арешту голови ГК "Азов-Крим" ще на 2 місяці

Суд переніс засідання щодо продовження арешту Краснова
Фото: Александр Рудоманов

Шевченківський районний суд Києва переніс засідання у справі голови громадянського корпусу "Азов-Крим" Станіслава Краснова на завтра, 22 червня.

Про це повідомила дружина "азовця" Оксана Краснова в Facebook.

Згідно з повідомленням, на слуханні повинні розглянути клопотання Служби безпеки України і прокуратури про продовження арешту Краснову ще на 2 місяці.

"Засідання перенесли у зв'язку з перевіркою процесуальних повноважень прокурора і неналежним повідомленням адвоката Андрія Мамалиги", - написала вона.

Нагадаємо, 24 травня Апеляційний суд Києва продовжив голові ГК "Азов-Крим" Станіславу Краснову термін утримання під вартою до 24 червня.

Краснова затримали 28 лютого. За версією СБУ, він був завербований Росією і планував влаштувати вибухи біля держорганів. 22 березня Краснова заарештували за рішенням Шевченківського районного суду Києва.

10 травня Краснов припинив голодування на 28-й день, після того, як оголосив його. Згідно з його заявою, зробив це, враховуючи заклик, який отримав від Героя України Степана Хмари і народних депутатів Ігоря Мосійчука та Андрія Лозового. Краснов уточнив, що таке рішення він прийняв також через загрозу застосування до нього запобіжного заходу - "каральної психіатрії".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram