ГоловнаСуспільствоЖиття

Мер Ізмаїла запевнив, що вода з водогону придатна для пиття

З вівторка в місті відкриваються ринки і ресторани.

Мер Ізмаїла запевнив, що вода з водогону придатна для пиття

Мер Ізмаїла Андрій Абрамченко запевнив, що, за результатами лабораторного дослідження проб із мереж міського водогону, вода з кранів придатна для пиття.

Про це він повідомив у фейсбуці.

"Центральна імунна вірусологічна лабораторія міста Одеси сьогодні, 27 червня, повідомила, що проби, відібрані в мережах міськводопроводу, дали негативні результати. Тобто мережі комунального підприємства Ізмаїльського ВУВКГ чисті - як і свердловини. Це означає, що вода з мереж Ізмаїльського міськводопроводу придатна для споживання", - написав Абрамченко.

За словами мера, з вівторка в Ізмаїлі припиняють возити воду бочками. Крім того, в місті відкриють ринки й об'єкти ресторанного бізнесу, які провели відповідні підготовчі заходи.

"Ми продовжуємо безкоштовно лікувати хворих, які потрапили у стаціонари під час спалаху кишкової інфекції. Продовжуємо розвозити по домівках представникам соціально незахищених категорій населення питну бутильовану воду", - додав мер Ізмаїла.

Нагадаємо, в середині червня через зливи у водопровід Ізмаїла потрапила інфекція, в результаті чого захворіли понад 700 осіб.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram