ГоловнаСуспільствоЖиття

Поліцейські припинили чергову "сходку" кримінальних авторитетів у Київській області

Серед затриманих - троє "злодіїв у законі".

У котеджному містечку під Києвом співробітники управління карного розшуку столичної поліції виявили бандитську "сходку" кримінальних авторитетів і "злодіїв у законі".

Про це повідомляє офіційний сайт Нацполіції Києва.

"Виявили групу чоловіків, троє з яких мають статус "злодія в законі", а інші - "кримінальні авторитети" з різних регіонів України", - наголошується в повідомленні.

Фото: kyiv.npu.gov.ua

За даними поліції, кримінальні авторитети зібралися, щоб обговорити подальший перерозподіл сфер впливу як в Києві, так і на території столичного регіону.

"Серед затриманих - "злодії в законі" на прізвисько "Куцу", "Хміль" і "Андрій Львівський" (він же - "Тиждень"), інші - кримінальні авторитети з різних регіонів країни, двоє - уродженці Грузії", - розповів начальник ГУ Нацполіції в Києві Андрій Крищенко.

Фото: kyiv.npu.gov.ua

При огляді правоохоронці виявили велику суму грошей і три одиниці зброї (пістолет "Форт 14ТП", автомат "ТS-9-TP", автомат "МСЕ Т94 А2") і боєприпаси. На зброю були пред'явлені дозвільні документи, проте вони викликали підозру, оскільки на перший погляд мали ознаки підробки.

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Фото: kyiv.npu.gov.ua

"Тому слідчо-оперативна група, яка прибула на місце події, вилучила її для проведення експертизи. Після проведення дослідження слідчі візьмуть процесуальне рішення і визначаться з правовою кваліфікацією події", - повідомили в поліції.

Нагадаємо, в травні поліція затримала в Дніпропетровську 12 кримінальних авторитетів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram