ГоловнаСуспільствоЖиття

Медики не дають взяти кров на аналіз у Федорка, силовики просять підтримки журналістів

Представників ЗМІ чекають о 20:30 на Повітрофлотському проспекті 9.

Медики не дають взяти кров на аналіз у Федорка, силовики просять підтримки журналістів
Фото: Facebook/Антон Геращенко

LB.ua потребує підтримки колег і закликає їх приїхати о 20:30 за адресою Повітрофлотський проспект 9, де розташована Залізнична клінічна лікарня №2.

Саме в реанімаційному відділенні цієї лікарні перебуває Іван Федорко, винуватець вчорашньої аварії з участю фотографа LB.ua Макса Левіна. Будучи в нетверезому стані, він виїхав на зустрічну смугу і врізався в автомобіль фотографа, де, крім нього, були дружина і троє дітей. Вона і один із хлопчиків постраждали найбільше - вони перебувають в столичних медустановах.

Разом із тим, силовики досі не змогли взяти кров на аналіз у Федорка для визначення рівня алкоголю в ній. Цьому, зокрема, перешкоджають медики. Зокрема, Києво-Святошинське відділення поліції отримало від них відповідь про неможливість проведення слідчий дій, оскільки у Федорка - "подагра, гіпертонічний криз і забій м'яких тканин лівої кисті".

Увечері силовики спробують ще раз провести забір крові у Федорка. Однак просять представників ЗМІ висвітлити цей процес для уникнення різних інсинуацій. LB.ua звертається до колег із проханням приїхати о 20:30 на Повітрофлотський проспект, у кого є така можливість.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram