ГоловнаСуспільствоЖиття

Суд відпустив Федорка під особисте зобов'язання (оновлено)

Журналістів на засідання не пустили.

Сьогодні в Києво-Святошинському суді відбудеться засідання у справі щодо ДТП за участю фотографа LB.ua Макса Левіна і директора з вантажних перевезень "Укрзалізниці" (звільненого відразу після аварії) Івана Федорка.

Як повідомляє кореспондент LB.ua, Федорко прибув до суду. Однак точного часу засідання не названо - сторони очікують, коли його визначить уповноважений суддя, який призначає час судових засідань у довільному порядку.

Оновлено. Засідання почалося в закритому режимі. За рішенням судді, журналістів на нього не пускають. Суд повинен визначити запобіжний захід Федоркові.

Оновлено. Суд виніс рішення відпустити Федорка під особисті зобов'язання. За словами судді, засідання проходило в закритому режимі, щоб не розголошували особисті дані та матеріали досудового слідства.

Нагадаємо, 3 липня на автодорозі Боярка-Забір'я автомобіль фотокореспондента LB.ua Макса Левіна потрапив у ДТП. Зіткнення сталося через виїзд на зустрічну смугу автомобіля Audi Q7 (держномер АА 7100 РР), водій якого, як виявилося пізніше, був п'яний. Автомобілем керував директор із вантажних перевезень "Укрзалізниці" Іван Федорко. Йому вдалося втекти з лікарні, куди його доставили на медичний огляд. Пізніше його знайшли в реанімаційному відділенні однієї з київських медустанов. 3 липня за підтримки громадськості та журналістів силовики змогли вручити Федорку. який перебуває в лікарні з подагрою і гіпертонічним кризом, підозру про скоєння кримінального злочину згідно з ч. 1 ст. 286 і взяли кров на аналіз.

Макс Левін, його дружина і один із трьох синів зараз перебувають у лікарні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram