ГоловнаСуспільствоЖиття

В Інституті ядерних досліджень затримали чоловіка з підробленим посвідченням журналіста

Чоловік проводив незаконну відеозйомку стратегічних об'єктів.

В Інституті ядерних досліджень затримали чоловіка з підробленим посвідченням журналіста
Фото: president.gov.ua

Національна гвардія затримала чоловіка з підробленим журналістським посвідченням, який проводив відеозйомку на території Інституту ядерних досліджень Національної академії наук у Києві.

Про це повідомляють на сайті Нацгвардії.

"Військовослужбовці Нацгвардії, що несуть службу з охорони Інституту ядерних досліджень НАНУ, затримали громадянина, який проводив відеозйомку режимного об'єкту", - йдеться в повідомленні.

Зазначають, що молодший сержант помітив поблизу свого поста підозрілого чоловіка і повідомив про це начальника варти. Після цього військовослужбовці оперативно затримали порушника.

"Затриманий привернув до себе увагу, коли проводив відеозйомку режимного об'єкта - контрольно-пропускного пункту і території Інституту ядерних досліджень. Чоловік відверто плутався в показах про своє місце роботи, а пред'явлене ним посвідчення журналіста під час подальшої перевірки виявилося недійсним", - розповів майор НГУ Володимир Младенов.

Нагадаємо, президент Петро Порошенко доручив посилити охорону стратегічних об'єктів. Днями бійці НГУ провели навчання для київської поліції із захисту адмінбудівель.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram