ГоловнаСуспільствоЖиття

У Харкові поліція накрила онлайн-порностудію

У ній "працювали" 15 дівчат із Харкова та з інших регіонів України.

У Харкові поліція накрила онлайн-порностудію

У Харкові працівники управління боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, спільно зі слідчими припинили діяльність онлайн-порностудії, інформує прес-служба ГУНП в області.

"У поліцію надійшла інформація, що з січня цього року на території Харкова група осіб здійснює діяльність з виготовлення та розповсюдження зображень порнографічного характеру в мережі Інтернет", - розповіла старший слідчий слідчого управління ГУНП у Харківській області Світлана Котик.

Правоохоронці викрили організатора онлайн-порностудії і моделей, які працювали в ній. Деяким особам повідомлено про підозру у вчиненні кримінального злочину.

Як встановило слідство, 23-річна харків'янка задля зиску підшукала моделей, які під час інтернет-трансляцій демонстрували клієнтам своє тіло і здійснювали дії порнографічного характеру.

З цією метою зазначена особа орендувала квартиру в Московському районі міста Харкова, встановила в ній комп'ютерну техніку. У квартирі працювало 15 дівчат із міста Харкова й інших регіонів України.

За фактом події відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 301 (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 7 років.

Нагадаємо, в середині серпня в Харкові поліція припинила діяльність мережі онлайн-порностудій для іноземців.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram