ГоловнаСуспільствоЖиття

Прокуратура закрила справу проти винуватця смертельної ДТП біля метро "Лівобережна" у Києві

Результати експертиз підтвердили, що під час цієї події "мажор" Толстошеєв перебував у непритомному стані.

Прокуратура закрила справу проти винуватця смертельної ДТП біля метро "Лівобережна" у Києві
Фото: твиттер Авто Киев

Прокуратура Києва закрила кримінальне провадження проти Станіслава Толстошеєва, підозрюваного у скоєнні дорожньо-транспортної пригоди зі смертельними наслідками біля станції метро "Лівобережна".

Про це повідомляє ЛІГА.net.

"Результати експертиз підтвердили, що під час цієї пригоди водій перебував у стані, коли він не контролював себе, тобто підтвердився несвідомий стан підозрюваного, що він не керував своїми діями і не міг на них вплинути. Тому за результатами отриманих експертиз та інших слідчих дій прокурором було прийнято рішення, як передбачено законом, про закриття кримінального провадження", - повідомила прес-секретар столичної прокуратури Надія Максимець.

За її словами, стан, в якому підозрюваний перебував у момент ДТП, характеризується як судомний припадок. При цьому, прес-секретар столичної прокуратури підкреслила, що результати експертиз підтвердили, що в момент ДТП Толстошеєв не перебував у стані алкогольного або наркотичного сп'яніння.

Нагадаємо, 9 січня Толстошеєв на білому "Мерседесі" в'їхав у фасад стоматологічної клініки біля метро "Лівобережна" в Києві і збив насмерть 62-річну жінку. За словами свідків, водій перебував у стані алкогольного сп'яніння. Сам 21-річний син бізнесмена з Дружківки (Донецька область) стверджує, що у нього стався напад епілепсії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram