ГоловнаСуспільствоЖиття

На платформі станції метро "Героїв Дніпра" утворилася тріщина

"Десятиметрова тріщина розділила станцію на дві частини".

На платформі станції метро "Героїв Дніпра" утворилася тріщина
Фото: Макс Требухов

На платформі станції "Героїв Дніпра" в київському метрополітені утворилася тріщина.

Про це повідомив керівник відділу зв'язків з громадськістю та ЗМІ Держслужби зайнятості Костянтин Коваленко на своїй сторінці в Фейсбуці.

"А чому вона тріснула знаєте? Над станцією йде дуже сумнівне і небезпечне будівництво вже третього за близькістю торгового центру. Сьогодні вранці платформа тріснула навпіл. Тиждень тому вдруге обвалилася... стеля! Величезна 10-метрова тріщина розділяє станцію на дві частини. Пасажирів поменшало - йдуть пішки до Мінської", - написав він.

Крім того, Коваленко розкритикував рішення забудовника проводити роботи вночі.

"Ви намагалися коли-небудь заснути під час вивантаження бетонних конструкцій? А Оболонь намагається", - додав він.

Фото: Facebook

Нагадаємо, станція метро "Героїв Дніпра" розташована на півночі Києва на перетині однойменної вулиці й Оболонського проспекту. На місці виходу зі станції, який має форму круглої пішохідної площі, планують побудувати триповерховий ТРЦ під назвою "Оазис".

7 вересня будівельники почали почали ламати бетонний козирок вестибюля станції. Незабаром після цього на стелі станції з'явилася металева латка, а на гранітній підлозі - тріщини. Разом із тим, Київський метрополітен заявив, що не вбачає небезпеки через будівництво ТРЦ над станцією.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram