ГоловнаСуспільствоЖиття

Розумні телефони: мінімум розміру, максимум функцій Новости компаний

Моделі телефонів приємно дивують усе більшою кількістю нових можливостей. Ще 15 років тому вони використовувалися лише за прямим призначенням. Зараз вони є пристроєм, який дозволяє спілкуватись із колегами з усього світу, працювати з документами, навігатором, переглядати відео, обробляти фото, стежити за фігурою і навіть планувати покупки. При цьому гаджет неодмінно повинен бути максимально надійним.

Функції смартфонів, без яких сучасний світ зблякне

Нинішнє покоління смартфонів навряд чи зможе пристосуватися до життя без смартфону. Як без нього обходитися, якщо в ньому величезна кількість корисних функцій?

·      Сенсорний екран. І під цією назвою мається на увазі не просто управління мобільним гаджетом за допомогою пальців. Їм можна управляти, навіть коли ви вдягнули рукавички або перебуваєте під водою.

·      Еволюція набору тексту. Раніше повідомлення набирали на кнопках, потім на сенсорному екрані. Зараз це робиться невідривним водінням від букви до букви.

·      Різноманітність підключень. OTG, Wi-Fi, MHL, NFC — абревіатури, добре знайомі сучасній людині. Інтернет, інші мобільні пристрої, гарнітури, мишки, ноутбуки, автомобілі, годівниця для тварин, і інша техніка — це лише короткий перелік можливих підключень.

·      Камера. Якісні фото і відеоролики можна зробити в будь-яку хвилину і в будь-яких умовах.

І це лише базис. В кожному телефоні є величезна кількість додаткових функцій, які полегшать щоденне життя.

Розмір має значення

Розміри гаджета — фактор, що хвилює багатьох. Якщо в чоловічій руці телефон з діагоналлю 5-5,5 дюймів поміщається досить легко, то представники жіночої статі вважають за краще отримати той же функціонал, але в більш компактній версії. Тому деякі виробники стали випускати моделі як в стандартному, так і в зменшеному варіанті. Зокрема, телефони HTC мають традиційні і міні-версії найбільш поширених моделей.

Різноманіття це плюс чи мінус? 

Купити телефон — справжня проблема. І справа не в фінансових витратах. Заковика в виборі. Імідж або крутий функціонал? Чорний або золотий? 

Непідготовлена людина, зайшовши в магазин техніки, ніби губиться серед виставкових залів. Тому попередньо рекомендується визначити перелік необхідних характеристик і уважно вивчити пропозиції виробників.

Телефон — невід'ємна частина повсякденного життя. Виробники подбали про те, щоб сучасні гаджети брали значну частину щоденних обов'язків на себе.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram