ГоловнаСуспільствоЖиття

Philips Xenium E570: телефон, який можна заряджати 2 рази на рік Новости компаний

Ви втомилися постійно заряджати свій телефон і шукаєте апарат-довгожитель? На вітчизняний ринок вийшов мобільний телефон, здатний протриматися на одному заряді 170 діб. Щоправда, йдеться не про смартфон, а про звичайний кнопковий телефон.

Нещодавно відбулася презентація нового мобільника Philips Xenium E570. Кнопковий моноблок має стильний дизайн і збалансовані характеристики. А ще він є одним із найбільш (якщо не найбільш) довгограючих телефонів у світі. З основними особливостями новинки вас ознайомлять експерти популярного прайс-агрегатора Nadavi.

Дизайн

Чорний і сірий - стильне поєднання, яке ніколи не вийде з моди. Грані, кнопки, вся лицьова і верхня частина задньої панелі телефону виконані з чорного матового пластика, стійкого до утворення подряпин. Велику частину задньої панелі займає шліфована металева кришка сірого кольору. В її центрі нанесено логотип виробника.

Дисплей

Xenium E570 отримав доволі великий, як для кнопкового телефону, дисплей (2,8 дюйма) з роздільною здатністю 320×240 p, побудований на матриці TFT. Екран доволі яскравий і чіткий, з широкою палітрою кольорів.

Начинка

Телефон працює на базі 32-бітного чипа MT6260A ARM7EJ-S з частотою 1,5 ГГц. Обсяг доступної користувачеві пам'яті - всього 2,4 МБ, тому краще відразу після покупки встановити в апарат карту пам'яті (максимальний підтримуваний об'єм - 32 ГБ). Xenium E570 отримав бездротової модуль Bluetooth 2.1.

Функції і можливості

Новий Philips може програвати FM-радіо, має MP3-плеєр і навіть вбудований ліхтарик. У телефонну книгу можна внести понад 1000 номерів. У телефоні присутні слоти для двох SIM-карт, завдяки цьому ви зможете комбінувати зручні пропозиції різних мобільних операторів або розділити контакти на дві групи (наприклад, робочі та особисті).

Автономність

У згаданих вище характеристиках Xenium E570 немає нічого особливого - звичайний моноблок хорошого рівня. Однак цей апарат усе-таки вирізняється з-поміж аналогів завдяки ємному акумулятору на 3150 мАг (така батарея є не в кожного смартфона), що забезпечує вражаючі показники автономності. У режимі розмови він зможе працювати без підзарядки 58 годин - майже 2,5 доби. У режимі ж очікування Xenium E570 протримається 170 днів, тобто практично півроку! Іншими словами, якщо ви збираєтеся на відпочинок або у відрядження, можете просто зарядити Xenium E570 перед поїздкою і залишити зарядний пристрій удома: він вам навряд чи знадобиться.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram