ГоловнаСуспільствоЖиття

У Новограді-Волинському затримали п'ятьох нальотчиків на ювелірний магазин

Сума завданих збитків становить понад 1 млн гривень.

У Новограді-Волинському затримали п'ятьох нальотчиків на ювелірний магазин
Фото: zt.npu.gov.ua

Співробітники карного розшуку Нацполіції і спецпідрозділу КОРД затримали п'ятьох чоловіків, підозрюваних у розбійному нападі на ювелірний магазин у місті Новоград-Волинський.

Про це повідомляють на сайті управління Нацполіції Житомирської області.

Напад стався вдень 12 серпня, коли до магазину на одній із центральних вулиць увірвалися п'ятеро чоловіків у масках. Один із них погрожував пістолетом відвідувачам і продавцям, інші в цей час громив битами вітрини і викрадав прикраси.

"Розбивши чотири скляні вітрини і забравши звідти товар, нападники вибігли з магазину, заскочили в автомобіль, який на них чекав, і зникли ... Сума завданих збитків становить понад 1 млн грн", - ідеться в повідомленні.

Фото: zt.npu.gov.ua

Неподалік від місця злочину поліцейські знайшли балаклави, рукавички й інший одяг, що його викинули грабіжники. Крім того, за місцем проживання підозрюваних також були виявлені докази.

Як з'ясували в поліції, затримані скоювали розбійні напади не тільки на ювелірні магазини, а й квартири та будинки громадян.

Їм загрожує до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна (ч. 4 ст. 187 КК).

Нагадаємо, раніше Чернівецька поліція розкрила гучний розбійний напад на місцеву жительку, яку катували і пограбували на 50 тисяч гривень. Затримані виявилися серійними грабіжниками.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram