ГоловнаСуспільствоЖиття
Спецтема
Парламентские выборы

Відкриття станції метро "Іподром" почалося з пікету

До метро "підігнали" міцних хлопців у чорному.

ФОТО: Макс Левін

Сьогодні, 25 жовтня, перед урочистим відкриттям нової станції метро "Іподром", участь у якому візьме прем'єр-міністр Микола Азаров, близько 20-30 молодих людей улаштували акцію протесту проти дій влади.

Про це повідомляє власний кореспондент LB.ua.

Усі молоді люди представляють кандидата в депутати в мажоритарному окрузі в Голосіївському районі Києва Василя Гацька, який є суперником кандидата від Партії регіонів Ігоря Лисова. Учасники акції висловили невдоволення тим, "що в той час, коли люди мерзнуть у своїх будинках, влада витрачає колосальні гроші на будівництво метро".

Ледве вони встигли розгорнути плакати, як 20-30 молодиків у чорному оточили їх і відтіснили від входу в підземку. Командував "спецзагоном" також чоловік у цивільному, якого не раз помічали на акціях протесту.

Окрім того, на місці є 5-10 міліціонерів у штатському, проте вони нічого не робили. Спостерігали за всім збоку, знімаючи відбувається на відео.

Нагадаємо, прем'єр-міністр Микола Азаров перебуває у відпустці для проведення активної агітаційної кампанії Партії регіонів. Разом із тим, чи братиме у відкритті станції метро "Іподром" кандидат від ПР у цьому окрузі Ігор Лисов, наразі не відомо.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram