ГоловнаСуспільствоЖиття

Кілька тисяч людей вимагали під ДАІ не блокувати постачання продуктів на Майдан

Активістам дали три обіцянки

Сьогодні в Києві кілька тисяч активістів пікетували Державтоінспекцію, щоб домогтися скасування блокування поставок продуктів і дров на Майдан.

Про це на своїй сторінці у "Фейсбуці" написав нардеп від "Батьківщини" Олександр Бригинець.

"Кілька тисяч людей прийшли під Державтоінспекцію для того, щоб почути гарантії від керівника ДАІ, що інспекцію будуть використовувати не для порушення закону, а для його виконання. Тобто вона не блокуватиме транспорт, який везе продукти і дрова на Майдан, не буде знищувати автомобілі автомайданівців", - зазначив депутат.

Фото: Сторінка на Facebook Івана Коваля

Пізніше Бригинець повідомив, що активістам вдалося поспілкуватися з керівництвом ДАІ.

"Закінчилася зустріч з керівництвом ДАІ. Пікет закінчився. Громада повертається на Майдан", - зазначив він і розповів про підсумки розмови з керівником ДАІ Курінним.

"1. Обіцяють не блокувати автомобілі, які підвозитимуть на Майдан продукти, дрова і т.д. 2. Обіцяють надати інформацію про систему "Рубіж", яка, на думку активістів, є незаконною (на неї немає документів). 3. Надати документи, на підставі яких працюють штрафні майданчики", - повідомив Бригинець.

Політик також заявив, що через тиждень активісти знову прийдуть під Державтоінспекцію, щоб підбити підсумки виконання обіцянок.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram