ГоловнаСуспільствоЖиття

Парубій: Майдан дійсно веде переговори з СБУ і МВС, але не про звільнення Укрдому

Насамперед - звільнення затриманих і заарештованих

Парубій: Майдан дійсно веде переговори з СБУ і МВС, але не про звільнення Укрдому
Фото: Макс Левин

Самооборона Майдану уповноважила "Правий сектор" і "афганців" проводити переговори з МВС і СБУ про умови звільнення адмінбудівель. Про це в інтерв'ю LB.ua розповів комендант Будинку профспілок Андрій Парубій.

За його словами, переговори дійсно ведуть. Але інформація про те, що "афганці" і "Правий сектор" готові звільнити Укрдім та КМДА в обмін на звільнення затриманих і заарештованих владою, не відповідає дійсності.

"Ми провели нараду і зійшлися на тому, що для нас дуже важливо, щоб усі наші активісти опинилися на волі, - говорить Парубій. - Коли звільнять останнього нашого активіста (станом на вчорашній вечір було приблизно 125 не звільнених по Україні), ми вийдемо на нульовий цикл. Із цього нульового циклу можна вдаватися до вже якихось інших кроків у переговорах. Кроки можуть бути різні, може йти мова про звільнення адмінбудівель. Про Український дім мова не йде, це хибна інформація. Обговорюють варіант звільнення розв'язки на Грушевського. Але яке рішення приймуть, залежить від того, чи звільнять наших активістів, а також від того, як завтра в парламенті пройдуть переговори".

Інтерв'ю з Андрієм Парубієм читайте найближчим часом на LB.ua.

Нагадаємо, раніше з'явилась інформація, що "афганці" і "Правий сектор" нібито домовилися з МВС і СБУ про звільнення КМДА і Українського дому.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram