ГоловнаСуспільствоЖиття

Булатов має намір після лікування повернутися в Україну

Як довго триватиме курс реабілітації, не відомо

Булатов має намір після лікування повернутися в Україну
Дмитрий Булатов
Фото: newsoboz.org

Активіст Євромайдану Дмитро Булатов планує після лікування повернутися в Україну і продовжити "шлях до перемоги".

Про це йдеться в повідомленні на його сторінці у Facebook, яке від імені Булатова, якому лікарі наразі не дозволяють писати, розмістив його друг.

"Друзі! Я щиро вдячний усім, хто переживав за мене і допомагав шукати мене, не втрачаючи надії. Я вдячний всім, хто підтримав мене в лікарні і допоміг виїхати на лікування. Скоро я зможу поспілкуватися з вами, а наразі прошу друга, який знаходиться поруч зі мною, написати цей пост. Я скучив за всіма вами і впевнений, що українці переможуть і ми разом почнемо будувати демократичну європейську країну, пишаючись тим, що ми живемо в Україні!" - йдеться в повідомленні.

Окрім того, повідомляють, що Булатов дасть прес-конференцію в четвер у приміщенні лікарні.

"Мені потрібен час, щоб пройти складний курс лікування, але я обов'язково повернуся до вас і ми продовжимо шлях до перемоги!" - написав Булатов.

Нагадаємо, Дмитра Булатова викрали 22 січня. Кілька днів викрадачі били і катували опозиціонера. 30 січня його залишили в лісі під Києвом, після чого він дістався до найближчого населеного пункту і вийшов на зв'язок з близькими. Згодом його госпіталізували в одну з приватних клінік Києва з численними травмами. За словами Булатова, викрадачі розмовляли з "російським акцентом" і допитували його про фінансування протестів в Україні. У неділю Булатов вилетів до Литви на лікування.

МВС розслідує три версії викрадення Булатова.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram