ГоловнаСуспільствоЖиття

Активісти вимагали під посольством Німеччини допомогти українській армії зброєю

На акцію перед приїздом Меркель зібралося 50 осіб

Сьогодні близько 50 осіб пікетували будівлю посольства Німеччини в Києві з вимогою надати українській армії найновіше озброєння.

Люди тримали в руках плакати з написами: "НАТО! Увага! Вчора Абхазія, Осетія. Сьогодні Україна! Завтра Балтійські країни? Хто післязавтра!", "НАТО - гарант безпеки для України", "Ми - Європа, а не російська ж ... ".

У мітингу брали участь представники партії "Народний Рух" та Конгресу українських націоналістів.

За словами учасників пікету, вони вимагають, щоб країни Заходу не закривали очі на агресію Росії щодо України і чинили політичний та економічний тиск на російську владу. Крім того, активісти вимагають надати найновіше озброєння для української армії.

За правопорядком стежать три представники охорони посольства і двоє співробітників міліції. Також активісти передали співробітникам міліції чоловіка, який стояв серед мітингувальників і викрикував провокаційні гасла.

Нагадаємо, сьогодні Україну з робочим візитом повинна відвідати канцлер Німеччини Ангела Меркель. Раніше вона заявила, що влада Німеччини не планує посилати своїх солдатів на схід України для розв'язання кризи.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram