У вересні в Сан-Франциско відбудеться перша IT-конференція, присвячена Україні

Україна представить аудиторії США свої досягнення у сфері високих технологій

У вересні в Сан-Франциско відбудеться перша IT-конференція, присвячена Україні

18 вересня 2014 року в Сан-Франциско відбудеться перша міжнародна технологічна конференція UTGEM, присвячена динамічному розвивитку IТ-індустрії України, її досягненням і талантам. LB.ua виступає інформаційним партнером заходу.

Цієї осені Україна покаже всьому світу свій технологічний потенціал, продемонструє свою конкурентноздатність клієнтам, бізнесам і зіркам Кремнієвої долини.

Уперше Україна представить аудиторії США свої всесвітньо відомі продуктові та сервісні компанії, стартапи, талановитих інженерів, портфоліо кейсів і продуктів, які вже здобули світову популярність.

Конференція UTGEM, організаторами якої є Європейська Бізнес Асоціація, бізнес-акселератор Happy Farm, компанія EPAM і US - Ukraine Business Council, пройде в Hyatt Regency, Сан-Франциско, Каліфорнія - в самому серці інновацій і технологій США.

На конференцію приїде понад тисяча учасників: IT-підприємці, розробники, венчурні інвестори, стартап-акселератори, венчурні фонди, сервісні та продуктові IT-компанії і студенти технічних спеціальностей зі США і з України.

Зоряні гості заходу - ікони IT - представники легендарних міжнародних компаній, таких як Apple, Hewlett Packard, Intel, 500 Startups, Techstars, Mohr Davidow Ventures та ін.

У програмі конференції - виступи легенд IT і венчурного бізнесу Кремнієвої долини, дискусійні панелі, широкомасштабне експо, showcase кращих кейсів і продуктів, а також топ-10 найуспішніших українських стартапів, що вийшли на глобальний ринок.

Організатори конференції

Європейська Бізнес Асоціація, бізнес-акселератор Happy Farm, компанія EPAM, U.S. – Ukraine Business Council.Співорганізатори - венчурні фонди Aventures і TA Ventures, бізнес-акселератор Eastlabs.

Спонсори - компанії Ciklum, Sigma Ukraine, Bionic Hill.

Конференція проходить за підтримки уряду України та Генерального консульства України в Сан-Франциско.

Докладна інформація про конференцію:

www.utgem.co

Реєстрація: http://bit.ly/utgem-register

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram