ГоловнаСуспільствоЖиття

Попов перевірив, як будують житло для чорнобильців

Київська влада обіцяє ліквідаторам квартири.

Попов перевірив, як будують житло для чорнобильців
Фото: Макс Левин

Напередодні річниці трагедії на Чорнобильській атомній станції ордери на квартири в Києві отримають 30 ліквідаторів аварії. До кінця літа місто виділить іще стільки ж помешкань чорнобильцям.

Про це повідомив голова КМДА Олександр Попов під час огляду стану будівництва житлового будинку для чорнобильців на вулиці Клавдіївській.

"Рівно рік тому ми почали дуже важливе для Києва будівництво. Тут, на Клавдіївській, зводять будинки, в яких квартири отримають ліквідатори аварії на Чорнобильській АЕС, багатодітні сім'ї, кияни, котрі мають пільги або особливі заслуги перед державою і містом. Соціальний захист цих категорій населення - першочергове завдання міста, тому ми приділяємо підвищену увагу цьому будівництву", - сказав Олександр Попов, підсумовуючи огляд.

Керівник міста оглянув секцію Б житлового комплексу, де завершують оздоблювальні та внутрішньо-будівельні роботи і вже почали роботи з благоустрою прилеглої території та прокладки інженерних мереж. Саме в цій секції розміщені квартири, ордери на які отримають до річниці аварії на ЧАЕС 30 сімей чорнобильців. Також голова КМДА ознайомився з перебігом спорудження секції А комплексу. О. Попов висловив задоволення темпами будівництва і якістю робіт. За його словами, зведення житлового комплексу відбувається за графіком. А отже, вже до кінця літа чергові три десятки сімей чорнобильців зможуть отримати ордери на нове житло - в секції А.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram