ГоловнаСуспільствоВійна

Вдень у неділю в зоні АТО нарахували 11 обстрілів

Ситуація в зоні бойових дій залишається напруженою

Вдень у неділю в зоні АТО нарахували 11 обстрілів
Фото: Нелли Вернер

Ситуація в зоні проведення антитерористичної операції у Донецькій і Луганській областях залишається напруженою. Про це повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці в Фейсбуці.

Відзначається зменшення інтенсивності артилерійсько-мінометного обстрілу позицій сил АТО - за день зафіксовано 11 випадків відкриття вогню бойовиками.

Активність терористичних угруповань спостерігається на луганському, донецькому та дебальцевському напрямках. Обстрілу з боку бойовиків зазнали населені пункти: Станиця Луганська, Тоненьке, Дослідне, Піски, Малоорлівка, Могила Гостра, Майорськ, Нікішине.

"Терористи не припиняють спроб атакувати аеропорт "Донецьк" і позиції українських військ в районі населеного пункту Піски. Українські солдати відбивають атаки противника і вміло обороняються", - сказано в повідомленні.

На маріупольському напрямку істотних змін у тактичній обстановці немає. Українські підрозділи по всьому фронту перебувають у постійній готовності до відбиття атак незаконних збройних формувань і російських найманців.

Як повідомляли, за минулу добу було бойовики обстріляли українські позиції 70 разів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram