ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики готуються воювати "малими групами", - Тимчук

Угруповання бойовиків проходять підготовку до боїв холодної пори року

Бойовики готуються воювати "малими групами", - Тимчук
Фото: zik.ua

Російські військові і бойовики проходять підготовку до активних бойових дій холодної пори року, із застосуванням тактики "малих груп". Про це повідомляє керівник групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук на своїй сторінці у Фейсбуку.

"До складу сформованих ударних угруповань вводять підрозділи зі складу військ спеціального призначення ЗС РФ, а також розгорнуто широкомасштабну підготовку профільних фахівців зі складу формувань бойовиків (підготовку проводять і на території РФ, і безпосередньо в зоні бойових дій)", - повідомив Тимчук.

За його інформацією, бойовики створюють необхідні запаси матеріально-технічних засобів, бази й опорні пункти, триває цілеспрямована робота для централізації цього процесу.

"У зв'язку із цим відзначається присутність на території Донбасу групи відповідних "інструкторів" зі спецслужб РФ, які не тільки готують бойовиків до ведення "війни малими групами", а й контролюють виконання поставлених завдань безпосередньо в зоні бойових дій", - додав експерт.

Нагадаємо, за минулу добу бойовики обстріляли позиції сил АТО 36 разів, про загиблих і поранених серед українських військовослужбовців не повідомляли.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram