ГоловнаСуспільствоВійна

Батальйон "Батьківщина" повідомляє про загибель військового

Під час атаки бойовиків ДНР п'ять бійців отримали поранення

Батальйон "Батьківщина" повідомляє про загибель військового
Фото: EPA/UPG

Батальйон "Батьківщина" зазнав втрат на блокпості поблизу Горлівки. Внаслідок атаки бойовиків загинув один військовослужбовець, ще п'ятеро отримали поранення, повідомляє прес-служба партії "Батьківщина".

Представник батальйону Марат Сулейманов повідомив, що бойовики ДНР намагалися знищити блокпост поблизу Горлівки. Після тривалого затишшя до позицій українських військових "підігнали установки залпового вогню "Град" і "Смерч" та відкрили шквальний вогонь".

За словами Сулейманова, бійці не змогли вчасно відреагувати на атаку, оскільки на блокпості немає потужних оборонних споруд.

"Швидше за все, атаку на блокпост планувало горлівське угруповання бойовиків і терористична бригада "Оплот". Обстріл був дійсно потужний. П'ятеро наших воїнів отримали поранення різної тяжкості, з ними працюють лікарі. Один солдат не встиг покинути зону обстрілу, він загинув на місці", - розповів Сулейманов.

За час перемир'я батальйон втратив вже шістьох бійців.

Нагадаємо, за даними прес-центру АТО, востаннє бойові дії поблизу Горлівки зафіксовано 13 листопада. Прес-служба "Батьківщини" не повідомляє про дату, коли загинув боєць батальйону.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram