ГоловнаСуспільствоВійна

У Донецьку загинули 5 мирних жителів

Три людини померли в понеділок, ще двоє - загинули сьогодні в маршрутці

У Донецьку загинули 5 мирних жителів

За минулу добу в Донецьку загинули троє мирних жителів, ще вісім людей отримали поранення різного ступеня тяжкості, повідомляє прес-служба міськради.

Ніч з 24 на 25 листопада в місті минула вкрай напружено. Під інтенсивними обстрілами опинилися Київський, Куйбишевський, Ленінський і Петровський райони. Є численні ушкодження житлових будинків, інфраструктури і комунікацій.

За інформацією МНС, внаслідок влучання снарядів повністю знищено житловий будинок №128 на вул. Шахтопрохідників, автомийка і 2 автомобілі, що знаходяться в ній, на вул. Куйбишева, 105а. Пошкоджено будинки на вул. Софійській, Куйбишева, Фоміна. Також у результаті артобстрілу аварійно-диспетчерська служба ПАТ "Донецькміськгаз" зафіксувала нові пошкодження газопроводів.

Вранці 25 листопада в Куйбишевському районі снаряд влучив у маршрутний автобус №6а. За попередніми даними, загинули дві людини, восьмеро отримали поранення.

Станом на 10.30 без водо- і енергопостачання залишаються шістькотелень міста. Без опалення залишаються 43 будинки, у тому числі 34 житлові будинки, 2 лікарні, 3 дитячі садки, 2 школи та 2 підприємства. На цей момент тривають роботи з відновлення пошкоджених систем водо- і енергопостачання міста.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram