ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики 47 разів атакували військових за добу

У відповідь українські артилеристи 29 разів відкривали вогонь.

Бойовики 47 разів атакували військових за добу
Фото: Макс Левин

Минулої доби в зоні бойових дій на Донбасі активізувалися терористи і російські найманці. Зафіксовано 47 спроб атакувати позиції сил АТО. Жодна з них не увінчалася успіхом.

Про це повідомляє прес-центр антитерористичної операції.

Поблизу Нікішиного бойовики тричі спробували штурмувати укріплені позиції наших військ, але наразилися на вогонь військових і втекли.

Повідомляють, що за добу на території Донецької та Луганської областей зафіксовано 13 обстрілів населених пунктів. Однак штаб АТО називає 25 сіл і міст, де зафіксовано обстріли. У Луганській області це Артема, Трьохізбенка, Макарове, Станиця Луганська, Щастя, Верхнє Вільхове, Геївка, Вільхове, Причепилівка. На Донецькому і Дебальцевському напрямках це Піски, Славне, Новомихайлівка, Березове, Дослідне, Тоненьке, Мар'їнка, Веселе, Новобахмутівка, Троїцьке, Нікішине, Артемове, Орлово-Іванівка, Шуми, Кам'янка.

4 мирні жителі отримали поранення в результаті обстрілу терористами з автоматичного гранатомета смт Станиця Луганська з боку міста Луганська.

У відповідь на атаки українські артилеристи завдали за добу 29 вогневих ударів.

В одному із секторів відповідальності сил АТО українські військовослужбовці пострілом із ЗУ-23-2 збили безпілотник, швидше за все, виробництва РФ.

Нагадаємо, за минулу добу бойовики 13 разів намагалися атакувати позиції українських військ у районі аеропорту «Донецьк», повідомляв вчора ввечері прес-центр АТО.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram