ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики всю ніч бомбили Станицю Луганську, - Москаль

В результаті обстрілу в селищі зруйновані будинки, розбита теплотраса

Бойовики всю ніч бомбили Станицю Луганську, - Москаль
Архивне фото

Вночі терористи піддали масованому обстрілу селище Станиця Луганська. Про це повідомляє Інтерфакс Україна з посиланням на главу Луганської облдержадміністрації Геннадія Москаля.

"Починаючи з 22.00 п'ятниці селище спочатку обстріляли з систем залпового вогню "Град", а потім з 1.00 ночі і до 7.00 ранку тривали безперервні обстріли з важкої артилерії і мінометів. Люди, які залишилися у Станиці, цілу ніч сиділи в підвалах. Інформації про загиблих і поранених немає", - йдеться в повідомленні, розміщеному на сайті Г. Москаля в суботу, повідомляє агентство.

За попередніми даними, в селищі зруйновано близько 10 будинків, подекуди будівлі ще горять.

У центрі селища розбита центральна теплотраса, з пошкоджених труб б'є гаряча вода. Опалення відключене, електроенергії також немає.

Окрім того, вночі бойовики з різних видів зброї обстрілювали населені пункти Попасна, Трьохізбенка, Щастя, Причепилівка, Артема, Макарове, Верхня Вільхова, Геївка.

Значних руйнувань і постраждалих серед мирного населення немає.

Окрім того, бойовики обстріляли з артилерії село Валуйське поблизу Станиці Луганської. За попередніми даними, частково або повністю пошкоджені 18 житлових будинків. Інформації про поранених чи загиблих немає.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram