ГоловнаСуспільствоВійна

Невідомі розстріляли в Донецьку трьох співробітників ФСО Росії

Мікроавтобус, у якому їхали росіяни, потрапив у засідку

Невідомі розстріляли в Донецьку трьох співробітників ФСО Росії
Фото: сomfortblog.net

Група "Інформаційний опір" підтвердила інформацію про загибель трьох співробітників Федеральної служби охорони Росії в Донецьку. Про це повідомив керівник групи Дмитро Тимчук на своїй сторінці у Фейсбуку.

"Загиблі були фахівцями у сфері зв'язку. Мікроавтобус, у якому їхали співробітники ФСО РФ, потрапив у засідку в Куйбишевському районі Донецька і був розстріляний зі стрілецької зброї. Невідомі нападники зникли", - написав Тимчук.

За його даними, на місці інциденту виявили гільзи калібру 7,62 і 5,45 мм. У корпусі мікроавтобуса виявлено кілька пробоїн від куль калібру 9 мм.

Серед терористів, які загинули в боях за Донецький аеропорт 1 грудня, ідентифіковано труп в.о. начальника штабу однієї з бригад спеціального призначення ЗС РФ.

"Цей російський офіцер загинув від осколкового поранення. У Донецьку він очолював оперативну групу управління, що діяла безпосередньо в бойових порядках російсько-терористичних військ", - повідомив Тимчук.

Він додав, що тіло загиблого вчора евакуювали під час оголошеного припинення вогню і підготували до відправлення в Росію.

Нагадаємо, за даними прес-центру АТО, минулої ночі бойовики не обстрілювали Донецький аеропорт.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram