ГоловнаСуспільствоВійна

"Кіборги" в Донецькому аеропорту зазнали втрат, - ЗМІ

Пізно вночі захисники аеропорту відступили зі старого термінала

"Кіборги" в Донецькому аеропорту зазнали втрат, - ЗМІ
Фото: www.62.ua/страница на Facebook Вячеслава Гуменного

Через значні пошкодження старого термінала Донецького аеропорту українським військовим довелося відступити. Як повідомляє "Громадське ТБ" із посиланням на власне джерело, українські військові зазнали втрат - є загиблі і "багато поранених".

Спікер штабу АТО Олексій Дмитрашковський повідомив, що вранці частина захисників аеропорту повернулася в старий термінал.

"Про загиблих інформацію оприлюднить спікер РНБО. Про аеропорт, окрім інформації, що вранці туди повернулися найхоробріші бійці, немає даних", - цитує Дмитрашковського "Українська правда".

Дмитрашковський заявив, що інформації про обстріл аеропорту в штабі немає, за їхніми даними, бойовики інтенсивно обстрілювали прилеглі населені пункти: Піски, Тоненьке, Дослідне.

"Надійшла інформація про те, що терористи заявили, що нібито захисники аеродрому здійснили 22 атаки на їхні пости. Але це повна нісенітниця і не відповідає дійсності. Я думаю, що так вони намагаються приховати свої злочинні дії - обстріли населених пунктів", - додав Дмитрашковський.

Організатор "Інформаційного опору" Дмитро Тимчук повідомляє у Facebook про активні бойові дії в районі Донецька і спробу оточити захисників аеропорту. Інформації про пересування "кіборгів" і втрати серед бійців АТО Тимчук також не має.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram