ГоловнаСуспільствоВійна

Напередодні сили АТО обстріляли 87 разів

Є жертви серед мирного населення

Напередодні сили АТО обстріляли 87 разів
Фото: Нелли Вернер

Бойовики 87 разів обстріляли позиції сил антитерористичної операції 6 грудня. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Фейсбуці.

"За минулу добу рашисти вдалися до нових злочинів на території України. Зокрема, їх банди, використовуючи стрілецьку зброю, "Гради", міномети й артилерію, 87 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО і мирних жителях", - сказано в повідомленні.

Гарячими точками в зоні бойових дій залишаються луганське, донецьке та дебальцевське напрямки, де бойовики обстріляли Макарове, Муратово, Щастя, Фрунзе, Донецьке, Кримське, Сокільники, Нижнє, Трьохізбенку, Станицю Луганську, Петрівку, Максимівку, Трудове, Новомихайлівку, Петровське, Авдіївку, Богданівку, Піски, Красногорівку, Опитне, Орловку і Мар'їнку.

Епіцентром напруження за минулу добу став Дебальцевський плацдарм, на якому "в результаті хаотичного вогню з боку терористів є жертви серед мирного населення", - повідомляє прес-центр.

Артилеристи сил АТО за добу 72 рази обстріляли позиції бойовиків. Зокрема, на маріупольському напрямку знищено мінометний розрахунок разом з технікою, вантажівка з боєприпасами та екіпажем.

Нагадаємо, напередодні президент України Петро Порошенко відвідав зону АТО, привітав військових з Днем Збройних сил України і передав бойовим підрозділам близько 100 одиниць важкої бронетехніки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram