ГоловнаСуспільствоВійна

Японія запровадила санкції проти терористів ДНР і ЛНР

У "чорні списки" внесено 66 осіб і 14 організацій

Японія запровадила санкції проти терористів ДНР і ЛНР

Японія запровадила санкції проти самопроголошених Донецької та Луганської народних республік. У "чорний список" внесено 66 осіб і 16 організацій, активи яких на території Японії заморозять.

Відповідне повідомлення опубліковано на сайті міністерства закордонних справ Японії.

Серед тих, кому заборонено в'їзд до Японії, опинилися голова ДНР Олександр Захарченко, колишній "народний губернатор" Донбасу Павло Губарєв, а також інші члени уряду і вище керівництво народних республік.

У перелік організацій, проти яких введено санкції, потрапили самі ДНР і ЛНР, їхній союз під назвою Новоросія і кілька збройних формувань і громадських організацій, зокрема організації, що пройшли в "парламенти" терористичних організацій на "виборах" 2 листопада.

Раніше санкції проти лідерів ДНР і ЛНР увів Євросоюз - це стало відповіддю на проведення в самопроголошених республіках виборів, яких не погодили з Києвом.

Нагадаємо, у вересні 2014 року Японія приєдналася до економічних санкцій проти Росії у зв'язку з українським конфліктом. Окрім цього, скасовано візит президента Росії Володимира Путіна в Токіо, запланований на осінь 2014 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram