ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики шість разів порушили режим тиші в понеділок

У Мар'їнці обстріляли ремонтну бригаду

Бойовики шість разів порушили режим тиші в понеділок
Фото: Сергей Лойко

За день у зоні проведення АТО терористи шість разів порушили режим припинення вогню.

Як повідомляє прес-центр АТО, з боку бойовиків звучали постріли по позиціях сил АТО на Луганському, Донецькому і Дебальцевському плацдармах. У зоні агресивної ворожої активності опинилися населені пункти Кримське, Трудівське, Дебальцеве, Чорнухине.

Окремо наголошується, що протягом дня терористи здійснили чотири обстріли зі стрілецької зброї аварійних бригад Мар'їнського міського управління газопостачання та районних електромереж. Прес-центр АТО зазначає, що цим терористи порушили досягнуті домовленості про припинення вогню в районах відновлення місцевої інфраструктури.

"Таким чином бандити яскраво показують свою сутність і намагаються перешкодити поверненню населених пунктів Донбасу до повноцінного мирного життя. На щастя, поранених серед ремонтників немає", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, режим тиші діє від ранку 9 грудня. За шість днів загинуло п'ятеро бійців сил АТО. Трьох військових 39-го і 54-го батальйонів територіальної оборони було вбито 10 грудня, двох бійців полку "Азов" - у ніч на 12 грудня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram