ГоловнаСуспільствоВійна

Савченко написала лист "кіборгам"

Народний депутат хотіла б повернутися на передову

Савченко написала лист "кіборгам"

Народний депутат України, українська льотчиця Надія Савченко написала лист на підтримку українських силовиків на передовій і "кіборгів" у Донецькому аеропорту.

Як повідомляє "Укрінформ", лист датовано 11 грудня.

"Мені тут багато людей з України та з цілого світу часто пишуть, що я герой, а я відчуваю, що дуже не дотягую до тих героїв, які зараз на передовій, захищають Україну. А ви молодці, хлопці! Тримайтеся! Усі молодці, хто не злякався піти на фронт, а про кіборгів-козаків, які Донецький аеропорт захищають, то взагалі легенди ходять! Захоплююся вашим подвигом!" - написала Савченко.

Депутат заявляє, що віддала б життя, щоб знову опинитися поруч з українськими військовими на передовій і прийняти з ними бій проти ворога. Вона зазначила, що тільки-но її звільнять з російської в'язниці, вона знайде час і можливість взяти участь ще "хоча б в одному" бою поруч зі справжніми героями України.

Савченко додала, що, на її думку, краще загинути в Україні, ніж жити в Росії, тому що для неї вся Росія - тюрма.

Нагадаємо, народний депутат потрапила в полон у червні 2014 року, восени її етапували з воронезького СІЗО до Москви. Учора стало відомо, що Савченко оголосила голодування на знак протесту проти неналежного медичного обслуговування.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram