ГоловнаСуспільствоВійна

Місія ОБСЄ потрапила під обстріл бойовиків поблизу Донецького аеропорту

Унаслідок обстрілу ніхто не постраждав

Місія ОБСЄ потрапила під обстріл бойовиків поблизу Донецького аеропорту

Спостерігачі спеціальної моніторингової місії ОБСЄ потрапили під обстріл терористів поблизу Донецького аеропорту. Про це повідомляється у звіті СММ.

Згідно з повідомленням, інцидент стався в понеділок, 15 грудня.

"Патруль СММ з двох броньованих автомобілів потрапив під обстріл, спрямований на українські військові машини в Донецькому аеропорту. Постраждалих серед персоналу СММ немає, автомобілі СММ не пошкоджені", - сказано в повідомленні.

Спостерігачі відстежували ротацію українських військових у Донецькому аеропорту. Бойовики ДНР, згідно з досягнутими раніше домовленостями, пригнали до південної частини аеропорту дві вантажівки з 36 українськими військовими і ще одну вантажівку з їжею, водою і витратними матеріалами. Близько 16:50 ті самі автомобілі вже під керуванням українських військових, попрямували до місця, де зупинилися спостерігачі ОБСЄ і терористи ДНР.

Як повідомляється у звіті, "українські військові машини потрапили під обстріл з автоматичних гвинтівок із західного напрямку. Вогонь по українських військових тривав, коли вони проїхали пост ОБСЄ та патруль ДНР".

Про вогонь у відповідь з боку українських військових не повідомляється.

Спостерігачі зазначають, що внаслідок обстрілу не постраждали ні спостерігачі, ні українські військові, ні члени ДНР.

Нагадаємо, в зоні бойових дій на Донбасі з 9 грудня оголошено режим тиші, однак обстріли з боку терористів відбуваються щодня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram